Profile
Personal Photo

No Photo

Options
Custom Title
Clockwork Wanderer doesn't have a custom title currently.
Personal Info
Location: No Information
Born: No Information
Website: No Information
Interests
No Information
Other Information
Gender:: Private
Test:: No Information
Statistics
Joined: 03/13/2018
Status: (Offline)
Last Seen: Jul 17 2018, 01:42 PM
Local Time: Jul 21 2018, 09:19 AM
5 posts (0 per day)
( 0.00% of total forum posts )
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
GTalk No Information
MSN No Information
SKYPE No Information
Unread Message Message: Click here
Unread Message Email: Private
Signature
View Signature

Clockwork Wanderer

Members

Topics
Posts
Comments
Friends
Video
My Content
Jul 1 2018, 04:00 AM
Hiya! I'm trying to code a custom post row template that works with my existing mini-profile, and have run into a few problems that I cannot solve on my own.

First, the Awards are not showing up in the awards slot. I've enabled them in the Admin CP, have used the <!-- |awards| --> code where I'd like them to appear, and have added a few test awards, but they will not appear.

Second, for some reason the coding seems to be messing with this code: <!-- |status| --> It has been removed from the mini-profile entirely, and I'm not sure why.

And, finally, this post details pop-up will not work in the custom post row template coding:

The overall template on my test site here seems to be the same as on my live site here, but it's not quite working the way I'd like it to.

If it helps, here's the code I wrote for the custom post-row.

CODE
   <table width='100%' border='0' cellspacing='1' cellpadding='3'>
   <tr>
     <td valign='middle' class='row4' width="1%"></td>
       <td class='row4' valign='top' width="99%">
       
       <!-- POSTED DATE DIV -->
       
       <div align='left' class='row4' style='float:left; padding-top:4px; padding-bottom:4px;'>
       &nbsp;<span class='postdetails'><b><a name='entry<!-- |pid| -->'></a><a href="<!-- |permalink| -->" style="text-decoration:underline">Posted:</a></b> <!-- |post_date| --> </span>
       </div>
       
       <!-- REPORT / DELETE / EDIT / QUOTE DIV -->
       
       <div align='right' class='post-buttons-top'>
       <!-- |report_link| --> <!-- |delete_button| --> <!-- |edit_button| --> <!-- |quote_button| -->
     </div>
     


     </td>
   </tr>
   <tr>
     <td valign='top' class='post2 miniprofile'>
       <span class='postdetails'>
        <!-- |mini_profile| -->
</span>
     </td>
     <td width='100%' valign='top' class='post2' id='<!-- |pid| -->' colspan='2'>
<div id="pid_<!-- |pid| -->"><!-- THE POST <!-- |pid| --> --><div class='postcolor'><!-- |post| --><!-- THE POST --></div><br><img src="http://files.jcink.net/uploads/clockworkdaydreams/3beec48f-Divider_Sig_2_2.png"><p></p><div class='bottombox'><div class="signaturebox"><img src="<!-- |field_50| -->"><!-- THE POST --></div><div class='awardsbox' style='padding-left: 5px;'><b><u>AWARDS</U></B><BR><!-- |awards| --></div></div><!-- |signature| --></div></div>      </td>
   </tr>
   <tr>
     <td class='darkrow3' align='left'><span class='ip_address'><b><!-- |ip_address| --></b></span></td>
     <td class='darkrow3' nowrap="nowrap" align='left' colspan='2'>
     
       <!-- PM / EMAIL / WWW / MSGR -->
     
       <div align='left' class='darkrow3 post-buttons-bottom' style='float:left;width:auto'>
       <!-- |pm| --><!-- |email| --><!-- |website| --><!-- |aim| --><!-- |yahoo| --><!-- |gtalk| --><!-- |msn| -->

       </div>
       
       <!-- REPORT / UP -->

       <div align='right'>
        <a href='javascript:scroll(0,0);'>^</a>
       </div>
     </td>
   </tr>
   </table>


I'm sure it's a mess because I was just experimenting to see if I could get it to work so if anyone can help me with this, I'd greatly appreciate it. I've spent the past three months, off-and-on, trying to get this to work the way I'd like, and I've been struggling with it so I'm hoping someone here can help.

I'd appreciate any help you could give me. Thanks in advance!
Mar 13 2018, 05:59 PM
Hello. I'm using a custom skin and a lot of custom CSS, and from the very beginning the alerts system seems to be having issues. I'm not getting tag alerts to my parent account when someone tags my character accounts in replies, and the tagged accounts themselves aren't getting alerts, either. I'm only getting emails when I'm tagged about once every six tags or so. I'm not sure what could be interfering with the tagging/ alerts system, but here's a link to my board. Please, let me know if you need more information.

Thanks to anyone who has the time to help me with this. I very much appreciate it. http://files.b1.jcink.com/html/emoticons/happy.gif
Last Visitors


Jul 16 2018, 02:54 AM




Jul 6 2018, 09:20 PM




Jul 1 2018, 11:24 PM



Comments
No comments posted.
Add Comment