Profile
Personal Photo

No Photo

Options
Custom Title
merc [ bad • wolf ]
Personal Info
Location: No Information
Born: 11 April 1995
Interests
i'm "pansy parkinson" on p much all resource sites so if you're looking for me, here i am.
Other Information
Gender:: Female
Test:: No Information
Statistics
Joined: 06/03/2012
Status: (Online) (Active in topic: Style Sheet Cut Off [SOLVED] )
Last Seen: 24 minutes ago
Local Time: Jun 23 2018, 12:04 PM
147 posts (0.1 per day)
( 0.09% of total forum posts )
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
GTalk No Information
MSN No Information
SKYPE No Information
Unread Message Message: Click here
Unread Message Email: Click Here
Signature
View Signature

PANSY PARKINSON

Members

Topics
Posts
Comments
Friends
Video
My Content
Oct 4 2016, 12:25 PM
hey there! would it be at all possible to free the url beauxbatons.jcink.net? it doesn't look to have had much activity since 2010 (if any at all) and i was just wondering if it were possible to have it. thanks!
Jul 22 2016, 01:24 AM
THIS is what my user group section looks like. before this, i deleted a usergroup that was based on the normal member group because the prefix wasn't working correctly (it was saying it didn't have a closing quotation mark, even though it did so i just deleted it) and now both the group i intended to delete and my "member" member group also seems to have disappeared and i'm left with this.

my board is here but it's offline because i don't think my coding has anything to do with it? i can make a test account though if necessary.
Dec 11 2015, 03:16 PM
Bug? [Fixed]
Hey! So when I registered a board (which is running perfectly fine), I got this above my successful registration.

http://prntscr.com/9d1qrv

Not sure if that's a bug or what it is really, but I figured I'd bring it up anyway?
Aug 13 2014, 03:57 PM
okay, so i've had my board for about a week and everything was going good. i decided to add something to the css at the very bottom and everything seemed cool. i never deleted anything when adding to the css and after i saved it, i closed the admin cp and went back to rp. when i realize, about a third of my css is gone because all of my templates no longer have any kind of styling, and parts of my board coding are just gone. it's not like it just deleted what i had at the bottom of my css, but random parts of my css were deleted from different parts of my css, like the things i did when i started coding the skin and the last things i added and they were just all gone and i don't understand what happened? nobody but me was in the admin cp at the time.

link here

for the time being, i added new templates and i'm working on re-adding the missing css but i would like to know what the hell happened to all of the coding that went missing and why it happened.
Jan 30 2014, 01:12 AM
quick question [SOLVED]
Is it possible to have the board linked to a site so it's the http://link.com/forums and have the /forums page be the Jcink forums, but not necessarily redirecting? Kind of like here?
Last Visitors


Jun 20 2018, 10:44 PM




Jun 20 2018, 04:26 PM




Jun 13 2018, 12:09 AM



Comments
No comments posted.
Add Comment