Profile
Personal Photo

No Photo

Options
Custom Title
catharsis doesn't have a custom title currently.
Personal Info
Location: No Information
Born: No Information
Website: No Information
Interests
No Information
Other Information
Gender:: Female
Test:: No Information
Statistics
Joined: 12/25/2014
Status: (Offline)
Last Seen: Oct 19 2017, 10:15 AM
Local Time: Nov 19 2017, 11:05 AM
15 posts (0 per day)
( 0.01% of total forum posts )
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
GTalk No Information
MSN No Information
SKYPE No Information
Unread Message Message: Click here
Unread Message Email: Private
Signature
View Signature

catharsis

Members

Topics
Posts
Comments
Friends
Video
My Content
Aug 27 2017, 12:28 AM
sooo, I keep having issues.

When I added the macros for the topic-title-row, i.e. T_ANNO_SUBHEAD & etc, it added them just fine, but it rearranged the topics.
It just put ALL the topic list headers at the top, and ALL of the topics in a list underneath, but not underneath the appropriate subheading.

I haven't messed with any of the topic row HTML template, or the topic list headers, that is all still default.

here is a screenshot
Aug 11 2017, 01:14 PM
So, everything was working fine until I tried to make another template in the same forum as another one. As soon as I did that (it was simple, just text and an image, nothing fancy) the mini profile went all crazy.
Deleting the post with that template sort-of worked, that post went back to normal. But NOW, whenever I use the dohtml tag it does it. I tried taking the dohtml and making it a custom BBCode, but it happens then too!
Here is the issue I'm experiencing:
This is my forum
I just don't understand! D:
Aug 10 2017, 03:57 PM
Is there a way to include the most recent topic/post in a custom HTML template? Not the date of it, but the actual topic/post like in the "My Content" section of the default profile?
I have the reference sheet with the fields but I notice that particular section is not included.
Aug 9 2017, 05:13 PM
Font Issues [SOLVED]
I have installed FontAwesome, however it is not working properly in the CSS when attempting to use the :before element, it is just showing up as the unicode but not the image.

Also (and this is the bigger problem) with the DShoutBox I have installed the font in the web extra section of the Shoutbox settings, as well as in my board wrappers, but the font is not displaying properly in the shoutbox. My CSS body font is set as the font I would like to use, and it is showing up as the default font everywhere, except for the shoutbox.

this is my forum, please help!
Dec 29 2014, 11:33 PM
my other topic is solved but it hasn't been closed yet which is why i'm unsure if i can post another topic, but it doesn't have to do with the other issue soooo...
ahem.
anyway, i would like to know what the members browsing the current thread is in the css. i know the part that says "x users reading this topic" is the active user strip, but the portion under that where it actually shows you who's reading the forum i can't seem to find; i just want to change the font size.
also, i was wondering if there was a way to change the fast reply's maintitle? i want it to say "quick quotes quill" instead of "fast reply". i know i can change the macro, but that doesn't change the maintitle itself.
Last Visitors


Aug 23 2017, 11:11 PM




Dec 30 2014, 02:20 PM



Comments
No comments posted.
Add Comment