Profile
Personal Photo

No Photo

Options
Custom Title
Resident Insect
Personal Info
Location: Nowhere
Born: 22 February 1994
Website: No Information
Interests
No Information
Other Information
Gender:: Male
Test:: No Information
Statistics
Joined: 06/19/2009
Status: (Offline)
Last Seen: Jun 14 2018, 01:17 AM
Local Time: Jun 21 2018, 08:40 AM
47 posts (0 per day)
( 0.03% of total forum posts )
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
GTalk No Information
MSN No Information
SKYPE No Information
Unread Message Message: Click here
Unread Message Email: Private
Signature
View Signature

AntX2

Members

Topics
Posts
Comments
Friends
Video
My Content
Jun 10 2018, 12:23 AM
So this happened. When someone posts a long continuous word there's no hard wrapping to contain it inside the post. Is this an issue with my skin or is there something I can do on the board to fix it?

https://i.imgur.com/ln7BKBA.jpg
Nov 24 2017, 04:58 PM
Not sure why caused it, I was just editing an item with the shop mod and the whole board became inaccessible. I noticed others had this issue today as well so, I'm guessing it's fixable?

http://globalcw.jcink.net/
May 20 2014, 02:13 AM
My board is here. The skin I'm using has some bugs I've been working through, and recently I've noticed the line that separates the post from the signatures disappeared and I'm not entirely sure how I managed to do that as I only edit skins to fit my board theme, and I'm not fluent in CSS. Any ideas?

Here is a test post I have set up for observation.
Sep 1 2012, 05:50 AM
You know, I just realized how difficult this was. If you want to simply add an item to a user's inventory ... well it's not simple at all. First you have to make it purchasable, rush to buy it before someone else does, hide it again, and then send it to that user. Is it not possible to directly add something or am I missing something?
Jan 10 2012, 12:39 AM
Hi, I'm currently working on a forum that is unreleased. I haven't worked on it recently, but I noticed today that about 3 members have joined, all under the same IP. They haven't posted...and their names are quite original, unlike an obvious bot. I haven't advertised at all so I'm kind of assuming it could be a bot, but I'm not sure. Is this common?

EDIT: This should probably be under "General Support", my bad. :/
Last Visitors


May 23 2018, 11:58 PM




May 23 2018, 08:00 PM




Sep 4 2013, 12:41 AM



Comments
No comments posted.
Add Comment