Profile
Personal Photo

No Photo

Options
Custom Title
The Leviathan doesn't have a custom title currently.
Personal Info
Location: No Information
Born: No Information
Website: No Information
Interests
No Information
Other Information
Gender:: Male
Test:: No Information
Statistics
Joined: 02/05/2015
Status: (Online) (Reading Board Index)
Last Seen: 50 minutes ago
Local Time: Jun 23 2018, 02:35 PM
29 posts (0 per day)
( 0.02% of total forum posts )
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
GTalk No Information
MSN No Information
SKYPE No Information
Unread Message Message: Click here
Unread Message Email: Private
Signature
View Signature

The Leviathan

Members

Topics
Posts
Comments
Friends
Video
My Content
Jun 6 2018, 11:32 AM
Site: https://snowred.jcink.net/index.php?act=idx

My co-admin is using Firefox and has a lot of visual issues with the site that I cannot seem to explain.

I first discovered that Firefox was rendering custom web fonts to be bolder and larger than they normally are, which seems to be a common issue that Firefox has as each browser will render them differently.

Now it seems that the positioning I'm using for images works in Google Chrome (my browser) as intended, but is shifted by a few pixels in Firefox, which causes an issue with the display.

Chrome (working as intended): https://i.imgur.com/GQ26iBR.png
Firefox (not working as intended): https://i.imgur.com/zZy9vW1.png

I haven't touched Firefox in years but nonetheless, I want to have my site as cross-compatible as possible. Is there any fix for this that anyone knows about? It's not a jcink related issue per say but I'm at a loss here.

Quick Edit: I'm using the following code in my CSS:

CODE
@-moz-document url-prefix() {
   .brdimg-6, brdimg-7{
top:-237px;
}
}


It's a good fix for when the site detects that someone is running Firefox, but really is there no better fix?
Jun 5 2018, 01:54 PM
Edit: Managed to get it working. Floats are just sensitive, I guess.
May 21 2018, 07:21 PM
Site: https://snowred.jcink.net/index.php?showforum=1

I made some edits to the html template for my topic row. It worked just fine when one topic existed but I tested it out by making a new thread and I realized the positioning for some elements is screwy, because everything has disappeared for my second thread.

I have experience with the other html templates (board statistics, mini profile, main profile, etc.) but this is my first time working on the topic row so I'm not sure the best way to go about this.

Thanks in advance.

My code:

CODE
<div style="width:980px;padding-top:15px;padding-bottom:15px;border-top:1px solid #1c1c1c;border-bottom:1px solid #1c1c1c;">
<div style="width:980px;padding:20px;background-color:#fff;height:140px;overflow:hidden;">

<table><tbody><tr>
<td valign="middle"><div style="position:relative;top:-130px;left:50px;"><div style="font:16px 'Playfair Display',serif;font-weight:600;color:#4d0404;width:260px;text-transform:uppercase;margin-right:20px;"><!-- |go_new_post| --><!-- |prefix| --><!-- |topic| --> <!-- |pages| --> </div><br><div style="font:8px 'Montserrat',sans-serif;color:#1c1c1c;text-transform:uppercase;letter-spacing:2px;text-align:justify;"><!-- |topic_desc| --> </div></div></td>

<td valign="middle">
<div style="position:relative;top:-130px;left:100px;">
<div style="position:relative;width:200px;font:8px 'Montserrat',sans-serif;color:#1c1c1c;text-transform:uppercase;letter-spacing:2px;text-align:right;">created by</div>
<br>
<div style="font:13px 'Playfair Display',serif;font-weight:600;color:#4d0404;width:260px;text-transform:uppercase;text-align:right;margin-top:-5px;position:relative;left:-60px;"> <!-- |starter| --> </div></div></td>

<td valign="middle">
<div style="position:relative;top:-130px;left:180px;">
<div style="position:relative;width:200px;font:8px 'Montserrat',sans-serif;color:#1c1c1c;text-transform:uppercase;letter-spacing:2px;text-align:right;"><a href='<!-- |last_post_url| -->'>last post by</a></div>
<br>
<div style="font:13px 'Playfair Display',serif;font-weight:600;color:#4d0404;width:260px;text-transform:uppercase;text-align:right;margin-top:-5px;position:relative;left:-60px;"> <!-- |last_poster| --> </div>
<br>
<div style="position:relative;width:200px;font:7px 'Montserrat',sans-serif;color:#1c1c1c;text-transform:uppercase;letter-spacing:2px;text-align:right;"> <!-- |last_post| --> </div></div></td>
</tr></tbody></table></div></div>
May 15 2018, 01:51 PM
Site: http://snowred.b1.jcink.com/

I want different images for each board I have. The problem is, trying to specify in the CSS by row #'s isn't working. I used #cat-1 to specify the category, but this makes it so that every board in the category has the same image, which is not quite what I'm trying to achieve.

Any thoughts? I've done this before, but it was using a converter from the Custom Forum Structure by Black to Jcink's HTML templates. I'm solely working with the HTML templates now so I'm not sure how to specify by row number.
Mar 3 2018, 02:47 PM
Link: https://luciferskins.jcink.net/index.php?act=idx

Two quick things that I can't seem to solve. Thanks in advance.

1) I've removed the expand and collapse macros from my skin, but they still seem to show up. I can click them despite the fact that they shouldn't be there. I searched the forum but didn't find a lead.

2) This is my first time messing with the post row html template and I've ran into an issue. My edit button doesn't work, the delete button doesn't show up, and my post1/post2 CSS aren't showing. I'm not too sure on what has went wrong, but if anyone could explain it to me, I'd be grateful. These issues go away when I remove the html template so I know that's the source.
Last Visitors


Today at 10:52 am




Jun 2 2018, 10:40 PM




May 24 2018, 12:54 AM



Comments
No comments posted.
Add Comment