Personal Photo

No Photo

Custom Title
Half Brat Prince doesn't have a custom title currently.
Personal Info
Location: No Information
Born: No Information
Website: No Information
No Information
Other Information
Gender:: Male
Test:: No Information
Joined: 01/09/2018
Status: (Offline)
Last Seen: Mar 17 2018, 12:50 PM
Local Time: Mar 24 2018, 05:56 AM
13 posts (0.2 per day)
( 0.01% of total forum posts )
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
GTalk No Information
MSN No Information
SKYPE No Information
Unread Message Message: Click here
Unread Message Email: Click Here
View Signature

Half Brat Prince


My Content
Mar 5 2018, 05:38 AM
I was just wondering if there is a way to move the personal Note Pad from the User CP to another location on the board? If not, is there a way to duplicate it's function?

I am trying to code a To Do List that members can update with posts that they owe. Ideally it would need to function as the notepad does where it can be updated by them and where it's private to their accounts. The reason for the move is that I would love to have it available on my tabbed sidebar where they can easily access the list & links they choose to put there while moving around the rest of the board vs having to be in the UserCP.

If this is possible and you could just point me in the right direction in terms of how to manage it I would really appreciate it! If it's not possible but anyone knows of a free code that has the same function I am looking for then that would be appreciated as well!

Feb 18 2018, 06:01 PM
On our board we have custom profile fields for Quotes and mp3s (as well as a lot of others but thus far those 2 seem to be the only ones experiencing this particular issue) and for some reason the input keeps getting cut off.

Max Input is set to 0 which I assumed meant there was no maximum.

Our code/skin allows for quite a large input space so that isn't what's hiding it.

Sometimes the entire quote will show up. Sometimes it cuts it off about 1/4 of the way. Sometimes it shows up and then weeks later it's missing.

Does anyone know what might be causing this and how it can be fixed?

(I'd be happy to provide a link except that it happens so randomly I'd need to wait for it to happen on someone's account again and then link to it. I guess I am just hoping this has happened before and someone might be able to point me towards a setting or something that fixes it.)
Jan 30 2018, 12:39 PM
I have a couple of questions that all deal with a similar topic so I am just going to post them in one place.

1. I have a drop down navigation menu on my page that works perfectly when you are signed in, but won't show up for guests. The icon for the drop down is there when you're signed out, but the content doesn't drop. Pretty sure it may have something to do with the g_id thing but I'm not really certain.

Board :
The icon for the drop down is the last one on the top row (a key with wings). If you need a test log in to see it working once you're signed in for comparison just let me know and I can create one.

2. When setting up a link to PM someone I can't seem to target the individual account. The most I can get it to do is link to a general PM page, but what I am hoping to do is have it link to a PM page that already has that members name in the PM.
The latest attempt : <a href='?act=Msg&CODE=04&MID=<!-- |id| -->'>

3. Is there a way to make the Admin CP and Mod CP links only show up for people on Mod/Admin group accounts?

4. I've been able to use #Reg, #Search, #Moderating-team in order to isolate certain pages for styling, but there are a few that I can't seem to figure out the right id for in order to style them. Does anyone know if there is a list somewhere of the pages that jcink has set up so that they can be styled that way?

Sorry if these are silly questions. I'm new to jcink and despite searching and googling I haven't been able to find anything that talks in detail about these jcink specific things. If there's a resource I'm unaware of feel free to link me. (I have already seen this page but it doesn't seem to cover the things I am looking for....unless I have just completely misunderstood something on there. In which case further explanation would be great).

Jan 9 2018, 10:33 PM
We ran into an issue with chrome getting glitchy when there was too much written in the stylesheets (something that was reported to this forum by someone else). So we separated our codes into the webpages in order to have less on each page. It was working fine for awhile but now the color codes aren't showing on the board.

The code itself on the webpage appears to be unchanged. Similarly there are some of the codes that are showing up just as they did before. For time reference, everything was fine at about 4pm today, and was gone when I returned at 9pm. In between those hours there was no one in the admin cp and nothing was left open.

If anyone knows what might be causing this I would appreciate it.


***This topic is the best one to illustrate what is happening :

The first group (wizards) is at the top so you can see that all the color coding is in place. If you scroll down to the next group (werewolves) you can see that some things are color coded but most of it has converted to the default color (#2C527F).
Last Visitors

Jan 31 2018, 12:19 AM

Jan 30 2018, 09:39 PM

No comments posted.
Add Comment


58 posts
Active: Yesterday at 06:43 am