Attention:

Support Rules and Guidelines
Before you post your support topic, please remember to:
  • Read the support forum rules.
  • Check the wiki and use search to see if your problem can be answered there first.
  • Link your board please, and make sure that the problem on your board is visible to guests or provide a test account.
  • Do not post Board Wrappers and CSS unless requested. With a board link, this is not necessary.
  • Be as descriptive as you can and use as many details as possible when describing your problem.
  • Please briefly mark any links to forums that may not be work-safe.
This will help ensure your support issue will be attended to in a quick and efficient manner.

  ClosedNew TopicNew Poll

 No Submit Button When Raising Rep [SOLVED]
#
We're missing our go button when we try to raise rep. :/
I thought maybe the affiliates were blocking it at first but that doesn't appear to be the cause.

board link here

This post has been edited by DesiTack: Dec 16 2016, 02:44 PM

Attached 1 File(s)
Attached Image
PM
#
This has to be because of a hidden div or something I'm sure. Can you provide me your test account details, I don't remember them sorry. If I see it live I can tell you what element is hiding it.

signature
email: admin@jcink.com :: blog: John C.
#
Name: tester
Pass: testing

Thanks again John, I'm probably running you ragged by now.
<3
PM
#
.darkrow1 is hidden. remove .darkrow1 from your display: none; attribute.

if that can't be done for layout reasons, let me know if that screws something up.

signature
email: admin@jcink.com :: blog: John C.
#
Thanks John! That fixed it and doesn't seemed to have changed anything else on the skin.
PM
#
This topic has been solved. If you need anymore help please post a new thread. Thanks for choosing Jcink services.

signature
email: admin@jcink.com :: blog: John C.
0 User(s) are reading this topic (0 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Share this topic:
« Next Oldest | General Support | Next Newest »

Options ClosedNew TopicNew Poll