Support Rules and Guidelines
Before you post your support topic, please remember to:
  • Read the support forum rules.
  • Check the wiki and use search to see if your problem can be answered there first.
  • Link your board please, and make sure that the problem on your board is visible to guests or provide a test account.
  • Do not post Board Wrappers and CSS unless requested. With a board link, this is not necessary.
  • Be as descriptive as you can and use as many details as possible when describing your problem.
  • Please briefly mark any links to forums that may not be work-safe.
This will help ensure your support issue will be attended to in a quick and efficient manner.

  ClosedNew TopicNew Poll

 HTML templates not working [SOLVED]
Hi sorry, me again.

this is my main forum and this is my tester. I tried transferring the skin from the tester and everything more or less worked except the HTML templates. Any does anyone know why ?

thanks !

This post has been edited by tea: Jul 31 2017, 07:25 PM
Please check that: the templates are allocated to the correct skin set and that the templates are imported (check for blank templates).

email: :: blog: John C.
Whoops i feel like a total dunce. the set wasnt allocated the right skin. thanks john you're a life saver !
This topic has been solved. If you need anymore help please post a new thread. Thanks for choosing Jcink services.

email: :: blog: John C.
0 User(s) are reading this topic (0 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Share this topic:
« Next Oldest | General Support | Next Newest »

Options ClosedNew TopicNew Poll