Attention:

Support Rules and Guidelines
Before you post your support topic, please remember to:
  • Read the support forum rules.
  • Check the wiki and use search to see if your problem can be answered there first.
  • Link your board please, and make sure that the problem on your board is visible to guests or provide a test account.
  • Do not post Board Wrappers and CSS unless requested. With a board link, this is not necessary.
  • Be as descriptive as you can and use as many details as possible when describing your problem.
  • Please briefly mark any links to forums that may not be work-safe.
This will help ensure your support issue will be attended to in a quick and efficient manner.

  Add ReplyNew TopicNew Poll

 Affiliate Button not showing
#
For some reason the button for a Tops Site we are listed on won't show. I have tried the other codes they provide which don't seem to include anything in which links to a vote being counted (idek) anyway, the only button that has voting ability won't show. It used to and then the last week or two it stopped. I am not sure if it is something with the skin or the button so I am starting here.

Site Link?

Button Code
CODE
<iframe src="http://www.top-site-list.com/vote-button/index.php?siteID=464030&amp;rank=1&amp;layout=s&amp;font=0&amp;textColor=light&amp;buttonColor=black&amp;" style="background:none; border:0; border:0; margin:0; padding:0; max-width:100%; width:250px; height:70px; "><a href="http://www.top-site-list.com"><img src="http://www.top-site-list.com/assets/img/tsl_light80.png" alt="Top Site Lists" /></a></iframe>
PM
#

signature
user posted image
#
Is that code currently on your site somewhere we can see it live?

I suspect it's because the site you linked to is secure (https at the beginning of the URL) and the site you linked to isn't (http - missing the s - at the beginning of the URL).

signature
Kindly do not contact me on Discord or PM me for support.

user posted image
#
Yes, it is the empty space right below the 'roleplay lovers' affiliate.

signature
user posted image
#
My bad! I didn't see that you'd already responded to this - sorry about that.

signature
Kindly do not contact me on Discord or PM me for support.

user posted image
#
So I have tried to change those specific links to HTTPS but it still isn't working. I'm not overly sure what to do now.
PM
#
Have you tried putting just this intead?

CODE
<a href="http://www.top-site-list.com"><img src="http://www.top-site-list.com/assets/img/tsl_light80.png" width="250" height="70" alt="Top Site Lists" /></a>
PM
#
That won't track votes, however.

signature
user posted image
#
Replace the second url with the first? The very first http maybe the one that leads to voting

This post has been edited by ajill: Jul 1 2018, 03:29 PM
PM
#
I tried that and it still isn't working.
PM
#
Then this seems more like a their problem and not yours at this point
PM
#
The src value wasn't really meant to be an href value.

You need to find a top site that supports https, really.

signature
user posted image
#
The issue here was already stated but let me sum it up:

http://www.top-site-list.com/ provides a code for you to paste running on "http"

Your board, for good reason, is https (This stands for HTTP Secure):

https://thestillofthenight.jcink.net/index.php

Their site, does NOT support https, this link will give you an error:

https://www.top-site-list.com/

If this topsite is that important to you, I would contact them, and tell them to please enable secure connections to their site.

If they don't reply -- or worse, ask you to turn yours off, my advice would be to move on.

signature
email: admin@jcink.com :: blog: John C.
#
Thanks for the feedback. I have reached out to them and will see what happens from here. Thanks all.
PM
0 User(s) are reading this topic (0 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Share this topic:
« Next Oldest | General Support | Next Newest »

Options Add ReplyNew TopicNew Poll